Όροι Χρήσης

Όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα. Οι εργασίες για την τελική διαμόρφωση των φωτιστικών (βάψιμο, επεξεργασία και προσθήκη διακοσμητικών στοιχείων κ.τ.λ.), αλλά και η τελική σύνθεση γίνονται στο χέρι, γι’ αυτό και ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφοροποιήσεις στο τελικό προϊόν.

Τα προϊόντα που βλέπετε στις φωτογραφίες  δεν είναι ακριβώς αυτά που παραλαμβάνετε, καθώς κάθε προϊόν φτιάχνεται ειδικά για εσάς κατόπιν της παραγγελίας σας. Τα διακοσμητικά στοιχεία των φωτιστικών μπορεί επίσης να διαφέρουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητά τους. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνεστε για όποιες διαφοροποιήσεις στο προϊόν που θα παραλάβετε.

Χρειαζόμαστε ως επί το πλείστον, 10-14 ημέρες για την παραγωγή κάθε φωτιστικού ή άλλης κατασκευής από την ημερομηνία της παραγγελίας σας. Για επείγουσες παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να σας εξυπηρετήσουμε.

Τα χρώματα των προϊόντων μας μπορεί να έχουν μικρές αποκλίσεις από αυτά που βλέπετε στην οθόνη σας, λόγω διαφορετικών χρωματικών προφίλ και ρυθμίσεων κάθε οθόνης αλλά και γιατί πολλές φορές,η βαφή σε επιφάνειες προκύπτει με μη αυτοματοποιημένη διαδικασία ανάμιξης. .

Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την ορθή χρήση του προϊόντος από τη στιγμή που θα το παραλάβει. Όλα τα φωτιστικά μας προορίζονται για εσωτερική χρήση και δεν πρέπει να εκτίθενται σε εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Όπως όλες οι ηλεκτρικές συσκευές, έτσι και τα φωτιστικά δεν πρέπει να μένουν αναμμένα ενώ λείπετε από το σπίτι. Οι ιδιοκτήτες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά, φθορά ή ατύχημα προκληθεί από τη μη ορθή χρήση των προϊόντων τους και τη μη τήρηση των κανόνων ασφαλείας για τις ηλεκτρικές συσκευές από τον πελάτη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και στο pedikafotistika@gmail.com

Ειδικές Παραγγελίες
Δεχόμαστε ειδικές παραγγελίες οι οποίες ενδέχεται να έχουν επιπλέον κόστος. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε πλήρως πριν την παραγγελία σας.

Πολιτική επιστροφών
Θέλουμε οι πελάτες μας είναι 100% ευχαριστημένοι με τις αγορές από το κατάστημά μας γι’ αυτό και δεχόμαστε επιστροφή προϊόντων. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα που δημιουργήθηκαν κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Η επιστροφή του προϊόντος μπορεί να γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του από τον πελάτη. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην κατάσταση και στη συσκευασία που παραλήφθηκε από τον πελάτη. Πριν την επιστροφή του, ο πελάτης οφείλει να μας στείλει φωτογραφίες του προϊόντος ώστε να γνωρίζουμε την κατάστασή του πριν την επιστροφή και να επιβεβαιώσουμε ότι δεν έχει φθορές πριν τη δεύτερη μεταφορά του. Σε διαφορετική περίπτωση, υποθέτουμε ότι το προϊόν επιστρέφεται στην κατάσταση στην οποία τελικά θα το παραλάβουμε και τότε ο πελάτης θεωρείται υπεύθυνος σε περίπτωση φθοράς κατά τη μεταφορά. Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό αυτού και αφού το επιστρεφόμενο προϊόν παραληφθεί από εμάς σε άριστη κατάσταση. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Παρακαλούμε να διαβάζετε προσεκτικά τις περιγραφές των προϊόντων και να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειάζεστε πριν την τελική παραγγελία ώστε να μειώσουμε στο ελάχιστο την πιθανότητα επιστροφής προϊόντων που προέρχονται από παρανόηση των χαρακτηριστικών του προϊόντος.

Εάν παραλάβετε ελαττωματικό ή σπασμένο προϊόν πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 2 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και στο pedikafotistika@gmail.com
Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη

Επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές:
– Σε προϊόντα που δημιουργήθηκαν κατόπιν ειδικής παραγγελίας.
– Στην περίπτωση δήλωσης λανθασμένων στοιχείων ταχυδρομικής διεύθυνσης με υπαιτιότητα του πελάτη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *